Primrose Hill, London NW3

Extension and refurbishment

Our Clients asked for a substantial increase in the size of their ground floor flat leading onto a large garden. The works included the complete refurbishment and re-design of the rest of the entire flat, with single-storey extensions to the side and the rear.

A double-height space already existed and had formerly been used as a drama studio. We significantly extended this, opening up the space into the slope of the roof, and adding a new mezzanine. This space is now used as the family living-room, and as a dramatic entertainment room with new high-level rooflights creating a sense of light and airiness.

"It was a great decision to choose Brod Wight as our architects on a large and complicated residential project, part of which was to become our home.  They listened carefully to our requirements/demands and diplomatically put us right when we were getting carried away.  Their ideas and creativity were spot on and the end result is a home that not only works brilliantly for us but gets rave reviews from everyone who visits it.  And on top of all that, they were a great pleasure to work with." Mr H Wolanski

top

Browse all Renovation/Extension projects > Click photos to enlarge