Hampstead House 2, London

Refurbishment

We were asked to provide a new, naturally lit basement for this family house to provide leisure, gym, utility and parking areas, and to improve the quality of light and access to the garden in the main family areas. Our brief also includes the refurbishment of the rest of the house

A new rear extension ‘wing’ will balance up the current rear elevation and extend the main reception room. Contemporary ‘dual aspect’ glass extensions increase the size of the family/kitchen area and provide a strong link with new patio spaces.

A planning application has been submitted for  these proposals.

(sent to Project Team) “Many thanks for all that you have done in getting planning permission. You did a truly excellent job, it is very much appreciated and I will certainly be recommending you to anyone who asks”Mr A Fobel

top

Browse all Renovation/Extension projects > Click photos to enlarge